Lähetä kysymyksesi meille

Jos et löydä vastausta Tukisivustoltamme, voit ottaa yhteyttä Bonuswayn tukeen tämän sivun kautta.

Valitsethan ensin pyyntösi aiheen, ja täytä kaikki tarvittavat tiedot. Ilmoitathan meille sähköpostin, joka sinulla on käytössä Bonuswayn tunnuksellasi.

Nimesi (pakollinen)

Sähköpostisi (pakollinen)

Valitse aihe

Kysymyksesi:
Kuvaile ongelmaa:

Ilmeneekö ongelma Bonuswayn sovelluksessa?
KylläEi

Mikä puhelinmalli sinulla on käytössä?

Kuvaile ongelmaa:

Ilmeneekö ongelma Bonuswayn sovelluksessa?
KylläEi

Mikä puhelinmalli sinulla on käytössä?

Viestisi:

Vahvistathan sähköpostiosoitteen jonka tilauksen haluat lopettaa:

Kerrothan meille, miksi haluat lopettaa uutiskirjeen tilauksen:

En saanut bonustaBonukseni hylättiinEn pysty täyttämään mielipidekyselyäBonukseni tila on vieläkin Arvioitavana

Voisitko kertoa lisää valitsemastasi aiheesta:

Mikä bonuksesi on ollut arvioitavana yli 4 kuukautta?

Tarkistathan, että tilityspyyntösi on odottanut +10 päivää

Syy tunnuksen poistamiseen:
Lisääthän suosittelemasi ystäväsi sähköpostin alle:

Lisääthän vanhan sekä uuden puhelinnumerosi/sähköpostisi:

Tilanteen kuvaus:
Käytitkö alennuskoodia?
KylläEi

Kirjoita käyttämäsi alennuskoodi:

Kauppa (pakollinen):

Ostoksen päivämäärä (pakollinen):

Summa (pakollinen):

Viestisi:

Lisääthän käyttämäsi sähköpostiosoitteet. Huomaathan, että pystymme yhdistämään vain tunnukset, joissa kerätyt bonukset ovat tilityskelpoisia.
Mitä bonuskerrointa yritit käyttää?

Kauppa (pakollinen):

Ostoksen päivämäärä (pakollinen):

Kauppa (pakollinen):

Ostoksen päivämäärä (pakollinen):

Viestisi:

Tarkistathan ensin roskaposti-kansiosi. Jos viestiä ei löydy, lisääthän, mitä sähköpostia et saanut:

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä, mutta saamme ajoittain viestejä enemmän kuin tavallisesti, jolloin vastausaika voi olla useita päiviä. Kaikkiin kysymyksiin vastataan niin pian kuin mahdollista.

Kesän aikana vastausaika voi olla jopa yli viikon, mutta palaamme sinulle 2 viikon sisällä. Pahoittelemme vaivaa.