Vinkkejä bonusten keruuseen

1. Sulje mainoksen- ja viruksentorjuntaohjelmat (mm. F-Secure, Avast) sekä ylimääräiset selainlisäosat (mm. Adblock)

Nämä ohjelmat ja selainlisäosat käyttävät ja/tai poistavat evästeitä, mikä usein tarkoittaa sitä, että niiden päälläollessa kauppa ei tunnista asiakkaan tulleen Bonuswayn kautta, eikä bonusta kerry.

2. Tarkista, että selaimesi sallii kolmansien osapuolien evästeet

Kaupat käyttävät evästeitä, että ostoksesi tunnistetaan Bonuswayn kautta tehdyksi, jonka jälkeen bonus kirjautuu tunnuksellesi. Ennen kuin siirryt kauppaan linkistämme, tarkistathan että selaimesi sallii evästeet.

3. Älä käytä incognito-välilehtiä

Selainhistoria ei tallennu incognito-välilehdellä, jolloin tietoa Bonuswayn klikkauksesta ei siirry kaupalle. Bonuksia ei ole tässä tapauksessa mahdollista lisätä manuaalisesti jälkikäteen.

4. Älä käytä muita bonusohjelmia

Jos keräät/käytät pisteitä kaupan etuohjelmalla, emme voi taata että bonus kertyy. Nämä ohjelmat ja/tai yksityisalennukset ovat kauppiaalle etusijalla, ja voivat näin yliajaa Bonuswayn seurantaevästeen, jolloin bonusta ei kerry.

5. Käytä vain Bonusway.fi-sivustolta saatuja tarjouskoodeja

Jos olet käyttänyt alekoodia, jota ei ole listattu Bonuswayn Tarjoukset-sivuilla (mm. kaupan omat tarjoamat alekoodit, alekoodisivustojen alekoodit), näitä ei useimmiten ole mahdollista käyttää bonuksen yhteydessä, jolloin bonus jää kirjautumatta tunnuksellesi.

6. Älä vieraile hintavertailu- tai alekoodisivuilla

Hintavertailu- ja alekoodisivut keräävät käyttäjiensä ostoksista myyntipalkkiota Bonuswayn tavoin, mikä tarkoittaa, että näiden sivujen eväste saattaa yliajaa Bonuswayn evästeen, jos olet vieraillut näillä sivuilla ennen ostosta tai sen aikana. Jos olet vieraillut näillä sivuilla, kannattaa joko tyhjentää selaimesi evästeet tai vaihtaa toiseen selaimeen keräämään bonukset.

7. Älä käytä kaupan mobiilisovellusta (poikkeuksena AliExpress)

Jos teet ostoksia mobiililaitteella, käytäthän ainoastaan kauppojen/varauspalveluiden selainversioita. Jos siirryt kaupan mobiilisovellukseen tekemään ostoksen, bonusta ei kerry.
Tästä poikkeuksena AliExpress – voit tehdä ostoksia huoletta siirtymällä Bonuswaysta AliExpressin mobiilisovellukseen, ja kerätä bonukset ostoksestasi.

8. Lisää tuotteet ostoskoriin vasta sen jälkeen, kun olet klikannut kauppaan Bonuswayn kautta

Jotkin kaupat edellyttävät, että ostoskorisi on tyhjä, kun klikkaat Bonuswayn kautta kauppaan tekemään ostoksesi. Jos olet lisännyt tuotteet ostoskoriin etukäteen, bonuksia ei ehkä kerry.

9. Tyhjennä selaimesi evästeet, jos bonuksesi ovat jääneet kirjautumatta aiemmin

Jos huomaat, että bonukset jäävät usein kirjautumatta, kokeilethan tyhjentää selaimesi evästeet selainasetuksistasi. Joskus vanhemmat evästeet voivat jäädä selaimeesi, ja näin yliajaa Bonuswayn seurantaevästeen, joka kirjaa bonuksen tunnuksellesi.

10. Älä vieraile kaupan sivuilla ennen kuin klikkaat kauppaan Bonuswayn kautta

Jos olet vieraillut kaupan sivuilla ennen Bonuswayn kautta klikkausta, kauppa voi helposti olettaa, että heille on ensin siirrytty suoraan, jolloin myynti ei ole tapahtunut Bonuswayn ansiosta. Tällöin bonusta ei kerry tunnuksellesi.

11. Vältä vierailemasta sivuilla, jotka näyttävät mainoksia kaupoista, jotka ovat mukana Bonuswayssa

Jos sinulla on muita välilehtiä – jotka sisältävät mainosbannereita tai linkkejä – avoinna tilauksen yhteydessä, bonusta ei todennäköisesti myönnetä.
Tekniseltä puolelta: mainosbannerit voivat korvata evästeesi ja siten myyntipalkkio osoitetaan avoimelle verkkosivustolle, josta banneri löytyy.

Yritä olla avamatta muita välilehtiä ennen oston valmistumista tai sen aikana – mene suoraan Bonuswaylle ja napsauta verkkokauppaa. Voit käyttää myös erillistä selainta, jolla kerät vain bonuksia.

12. Olet klikannut mainosta

Myyntipalkkio voi helposti mennä esim. Googlelle, jos olet klikannut hakutuloksissa mainostetun linkin kautta kauppaan. Samalla tavalla bonus voi jäädä kirjautumatta, jos olet klikannut mainosbannereita tai esim. sähköpostiin tullutta mainosta ennen ostosta.

13. Älä tee tilausta puhelimitse

Et voi kerätä bonuksia, jos olet tehnyt tilauksen/varauksen puhelinsoitolla. Että bonus kirjautuu, kauppaan on aina siirryttävä klikkaamalla Bonuswayn linkistä ja suorittamalla ostos kaupan verkkosivuilla.

14. Älä tee tilausta kaupan toisen maan sivulla (esim. Ellos.se)

Ansaitset bonuksen vain tilauksista, jotka tehdään sillä sivulla, johon Bonusway-linkki suoraan ohjaa. Jos vaihdat maata, et ehkä saa bonusta.

15. Lue tarkasti kaupan erityisehdot

Useat kaupat eivät tarjoa bonusta tilauksista, joissa on esimerkiksi käytetty alekoodeja, tai joiden yhteydessä on käytetty kaupan mahdollisia lisäpalveluja (esim. lahjakorttia tai etuohjelmaa). Joskus kaikista tuotteista ei voi kerätä bonusta, tai bonusta kertyy vain tietyn hintaisista tilauksista. Suosittelemme, että tarkistat nämä lisätiedot bonuksen keruuta varten lukemalla kaupan erityisehdot tarkasti läpi.