Älä enää koskaan unohda kerätä bonusta verkko-ostoksistasi

Asenna selainlisäosamme apuvälineeksi tietokoneellesi ja muistat aina kerätä verkko-ostoksistasi sinulle kuuluvat bonukset.

Saa muistutus bonuksesta verkkokaupan sivuilla
Jos unohdat siirtyä verkkokaupan sivuille palvelumme kautta, selainlisäosa muistuttaa sinua keräämään bonukset ostoksistasi. Klikkaa vain oranssia nappia sivun yläosassa ja saat bonusta ostoksestasi. Huomioithan, että osa kaupoista ei salli selainlisäosan näkymistä sivuillaan.

Löydät meidät myös Googlesta
Kun googlaat palvelussamme mukana olevan verkkokaupan, selainlisäosa kertoo sinulle heti Googlen hakutuloksissa, kuinka paljon voit saada ostoksistasi bonusta.

Oikopolku suosikkikauppoihisi
Kun asennat selainlisäosamme, selaimesi oikeaan yläkulmaan ilmestyy pieni Bonusway-nappi. Napin kautta pääset nopeasti ja vaivattomasti keräämään bonusta mistä tahansa palvelussamme mukana olevasta verkkokaupasta.

Kerää bonusta helpommin
Lisäosan avulla sinun ei tarvitse siirtyä palvelumme sivuille ennen shoppailun aloittamista. Voit saada bonusta ostoksistasi klikkaamalla verkkokauppaan helposti suoraan lisäosasta.Katso yksityiskohtaisemmat ohjeet blogistamme.

Huomioithan, että osa kaupoista ei salli selainlisäosan näkymistä sivuillaan. Tarkistathan kaupan ehdot Bonuswayn sivuilta, onko kauppa mukana selainlisäosassa.