En pääse kauppaan, ilmoitus kehottaa: ”poista Adblock käytöstä”

Suosittelemme, että suljet muut selainlisäosat selaimestasi, tai käytät toista selainta tyhjällä selaushistorialla kun teet ostoksen.

Huomaathan, että mikä tahansa selainlisäosa saattaa vaikuttaa bonusten keruuseen, sillä moni näistä käyttää evästeitä jotka saattavat häiritä Bonuswayn asettamaa evästettä, joka kirjaa bonukset. Sulje kaikki mainoksenestot tai muut evästeitä estävät selainlisäosat sekä ohjelmat (myös esim. VPN). Mm. viruksentorjuntaohjelmissa on usein vaihtoehto, joka estää evästeiden asetuksen.