Tietoa partnereille

Onko sinulla blogi, verkkosivut, uutiskirjelista, Youtube-kanava, Instagram tai muu media tai sosiaalisen median kanava? Ostavatko seuraajasi verkosta? Meidän kumppanuusohjelma on sinulle paras tapa hankkia rahaa pitkällä aikatähtäimellä. Liittymällä Share a way -ohjelmaan tienaat nukkuessakin. Ai häh? Jatka lukemista!

Seuraajasi oppivat fiksumman tavan shoppailla netissä ja sinä tienaat rahaa seuraajien verkko-ostoksista kahden vuoden ajan. Saat esimerkiksi rahaa joka kerta, kun seuraajasi varaa hotelliyön tai ostaa uuden tietokoneen. Pystyt katsomaan heidän keräämiä bonuksia kahden vuoden ajan kumppanuusjärjestelmämme analytiikasta.

Mitä enemmän seuraajasi tekevät ostoksia, sitä enemmän saat tuloja. Affiliate-ohjelmissa evästeet tyypillisesti poistuvat selaimesta 30 päivän kuluessa klikkauksesta, kun taas Bonuswayssa jokainen kauttasi liittynyt käyttäjä tuottaa sinulle rahaa kahden vuoden ajan, täysin passiivisesti. Käytännössä voit siis tienata nukkuessasi.

Mikä on Bonusway?
Bonusway on bonuskortti verkossa. Annamme bonukset rahana takaisin käyttäjien verkko-ostoksista. Palvelussamme on yli 4 miljoonaa käyttäjää ja teemme yhteistyössä yli 8000 verkkokaupan kanssa. Bonusway toimii yli 16 maassa.

Miten saamme rahaa?
Verkkokaupat maksavat myyntipalkkiota, joka kerta kun ostos tehdään Bonuswayn kautta. Saamamme myyntipalkkio jaetaan käyttäjälle bonuksena. Kumppanina saat kahden vuoden ajan 50 % tuotoistamme, jotka tulevat kaikista kauttasi rekisteröityneistä käyttäjistä.

Mistä kaksi vuotta lasketaan?
Kaksi vuotta lasketaan seuraajiesi liittymispäivästä. Esimerkiksi seuraajasi X liittyy käyttäjäksemme 26. kesäkuuta 2018, saat hänen tuotoistaan 50 %:ia 26. kesäkuuta 2020 asti. Jos toinen seuraajasi Y liittyy 10. heinäkuuta 2018, saat tuotoista rahaa 10. heinäkuuta 2020 asti. Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit jatkumolla promota meitä ja pidentää yhteistyötä.

Rekisteröidy ja aloita tienaaminen!

Edut Share a way -kumppanuudesta

– Jaamme tuotot kumppaniemme kanssa. Tämän vuoksi haluamme kannustaa kumppaneita laadukkaaseen ja kestävään yhteistyöhön. Tämä malli antaa sinulle parhaan mahdollisen tavan tienata. Voit tehdä yhteistyötä kanssamme milloin tahansa ja missä tahansa kanavassa.
– Saat rahaa kaikista seuraajien ostoksista
– 30 päivän affiliate-evästeen sijaan, saat 2 vuoden evästeen.
– Kun seuraajasi rekisteröityy Bonuswayhin , tarjoamme kahden vuoden ajan 50 % tuotoistamme, jotka saamme kauttasi liittyneiden käyttäjien ostoksista. Keskimäärin saat yhdestä aktiivisesta käyttäjästä 20 €.
– Mitä enemmän aktiivisia shoppailijoita tuot Bonuswayhin, sitä enemmän tienaat. Esimerkiksi yhdestä matkailusta kiinnostuneesta käyttäjästä voit tienata jopa 200 €.
– Saat pääsyn käyttöjärjestelmään, josta voit seurata reaaliajassa tuottoja. Raportin kautta näet myös, paljon saat rahaa yhdestä käyttäjästä.

Rekisteröidy ja aloita tienaaminen!

Miten aloitan?

Kumppanuuden aloittaminen on helppoa ja nopeaa.

1. Luo tunnus täältä
Luo tunnus kirjoittamalla blogisi, verkkosivusi, Youtube-kanavan tai uutiskirjeesi nimen kohtaan (ad space name) ja sähköpostisi. Valitse kolmanteen kenttään www.bonusway.fi.

2. Kirjaudu sisään
Kun olet luonut tunnuksen, saat salasanan ja partneri koodin sähköpostiisi. Kirjaudu sisään käyttämällä sähköpostiasi, salasanaa ja koodia

3. Tallenna linkkisi
Hae henkilökohtainen linkkisi järjestelmästä ja jos tarvitset lisää materiaaleja, ota yhteyttä meihin.

4. Kannusta seuraajiasi kirjautumaan sisään ja shoppailemaan
Kannusta seuraajia liittymään linkistäsi ja shoppailemaan Bonuswayn kautta.

5. Tienaa kaikista ostoksista, jotka seuraajasi tekevät Bonuswayn kautta.

Rekisteröidy ja aloita tienaaminen!