Opi Bonuswaysta

Miten liityn Bonuswayhin?

Klikkaa Liity nyt ja täytä sähköpostisi kenttään. Vahvista klikkaamalla ”Liity nyt” ja tarkista sähköpostisi. Lähetämme sinulle viestin, josta löydät linkin salasanan luomiseksi.

Onko Bonusway ilmainen?

Kyllä! Bonuswayn käyttäminen ja palveluun liittyminen on täysin ilmaista.

Miten saan bonusta?

Kirjaudu sisään Bonuswayhin, etsi haluamasi kauppa palvelustamme ja klikkaa linkistämme kauppaan. Suosittelemme tarkistamaan kaupan ehdot ennen tätä, sillä kaupalla voi olla erityisehtoja bonusten keruuseen liittyen. Tee ostoksesi tavalliseen tapaan, ja bonus kirjautuu tunnuksellesi arvioitavaksi tavallisesti 24 tunnin sisällä.

Huomaathan, että alekoodit, jotka ovat kerätty muualta kuin suoraan Bonuswayn sivulta saattavat helposti viedä myyntipalkkiomme. Emme tässä tapauksessa voi tarjota bonusta ostoksestasi.

Mistä bonukset tulevat?

Lyhyt vastaus tähän on, että käyttämältäsi verkkokaupalta.

Kun siirryt verkkokauppaan palvelumme kautta, verkkokauppa tunnistaa, että olet Bonuswayn käyttäjä ja maksaa meille myyntipalkkion tekemistäsi ostoksista. Tämän myyntipalkkion jaamme kanssasi, jolloin saat omaa rahaasi takaisin. Palvelumme toimii hieman samaan tapaan kuin kauppojen bonuskortit, mutta verkossa.

Mitä bonuksen tilat ”arvioitavana, hyväksytty, jne.” tarkoittavat?

Kun olet tehnyt ostoksen, kauppa tarkistaa, täyttääkö ostos kaikki bonuksen keruuseen liittyvät ehdot. Bonuksesi on tällöin Arvioitavana.

Jos kauppa on hylännyt myyntipalkkiomme, bonus siirtyy tilaan Hylätty.

Hyväksytty bonus siirtyy tilaan Lisätty saldoosi, kun olemme saaneet myyntipalkkion ostoksesta kauppiaalta.

Kun olet kerännyt 15 € tilityskelpoiseen saldoosi, voit tehdä tilityspyynnön pankkitilillesi.

Kuka voi käyttää Bonuswayta?

Voit käyttää Bonuswayta itse, tai voit luoda tunnuksen useamman henkilön käyttöön (esim. perhe tai yritys). Huomaathan kuitenkin, että yhdelle tunnukselle voi olla liitettynä vain yksi pankkitili.

Bonusway toimii 17 maassa Euroopan ja Venäjän alueella. Voit tarkistaa kaikki aktiiviset maat sivulla www.bonusway.com.

Miten kauppa tietää, että ostos on tehty Bonuswayn kautta?

Aina kun klikkaat Bonuswaysta kauppaan, selaimesi vie klikkauksesta tiedon kaupalle evästeenä ostoksesi tietojen yhteydessä. Kaupan järjestelmä kirjaa tästä myyntipalkkion, josta jaetaan bonus Bonuswayn käyttäjälle.

Voinko saada bonusta ostoksista, jotka olen tehnyt ennen Bonuswayhin liittymistä?

Tässä tilanteessa bonuksia ei harmillisesti ole mahdollista kerätä. Jos Bonuswayta ei ole käytetty tilauksen yhteydessä, eikä klikkausta ole suoritettu, niin valitettavasti myyntipalkkiota on mahdotonta saada verkkokaupalta jälkeenpäin.