Miten liityn Share a way -partneriksi?

1. Luo tunnus täältä
Luo tunnus kirjoittamalla blogisi, verkkosivusi, Youtube-kanavan tai uutiskirjeesi nimen kohtaan (ad space name) ja sähköpostisi. Valitse kolmanteen kenttään www.bonusway.fi.

2. Kirjaudu sisään
Kun olet luonut tunnuksen, saat salasanan ja partneri koodin sähköpostiisi. Kirjaudu sisään käyttämällä sähköpostiasi, salasanaa ja koodia

3. Tallenna linkkisi
Hae henkilökohtainen linkkisi järjestelmästä ja jos tarvitset lisää materiaaleja, ota yhteyttä meihin.

4. Kannusta seuraajiasi kirjautumaan sisään ja shoppailemaan
Kannusta seuraajia liittymään linkistäsi ja shoppailemaan Bonuswayn kautta.

5. Tienaa kaikista ostoksista, jotka seuraajasi tekevät Bonuswayn kautta.

Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä, ota yhteyttä osoitteeseen: tuki@bonusway.fi.