Tietoa markkinoinnista

Bonusway hyödyntää erilaisia markkinointikanavia auttaakseen pitämään sinut ajantasalla korotetuista bonuksista, alennusmyynneistä ja suosikkikauppojesi tarjouksista.

EU:n asetus (GDPR) velvoittaa meitä kysymään sinulta lupaa markkinointiin, ennen kuin voimme lähettää sinulle sähköpostitse verkkokauppojen mahtavia tarjouksia.

Voit helposti säätää sivujesi asetuksista, miten haluat vastaanottaa uutiskirjeitämme. Kirjaudu ensin palveluumme ja siirry kohtaan “Asetukset”.

Löydät alta mitä markkinointikanavia käytämme:

Sähköposti

Asiakastutkimuksemme mukaan sähköposti on paras kanava vastaanottaa hyviä tarjouksia Bonuswaylta. Jos haluat tietoa uusista kaupoista, tarjouksista tai korotetuista bonuksista, tilaa uutiskirjeemme.

Puhelimen push-ilmoitukset

Push-ilmoitusten avulla saat älypuhelimeesi helposti tietoa parhaista verkkokauppojen tarjouksista.

SMS

Sallimalla SMS-viestimme, saat tekstiviestitse tietoa tarjouksista, jotka ovat esimerkiksi vain rajoitetun ajan voimassa.

Työpöytä-ilmoitukset

Saa uusimmat tarjoukset työpöytä-ilmoituksen kautta, kun selaat tietokoneellasi kauppoja. Useammissa tietokoneissa työpöytä-ilmoitukset ilmestyvät pienissä ikkunoissa oikeaan yläreunaan.

Evästeet

Haluamme käyttää evästeitä, jotta voimme kehittää palveluamme paremmaksi ja samalla personoida kokemustasi Bonuswaylla.